Informasjon til trenere og lagledere

Låsing av klubbhuset

Vi ber om at alle er nøye med låsning av klubbhuset. Alle dører til rom som ikke er i bruk skal låses.

Hjørneflagg

Siste lag som spiller kamp eller trener skal alltid sett inn flaggene i utstyrsboden.

Lysregler for Bratsberg idrettsplass

- Trener/lagleder med nøkkel har ansvar for lyset på OG AV.
- Dør inn til driftsbygning skal alltid være låst.
- Treningslys på hovedbane er 50%, 100% ved kamp.
- Ved trening på 7er bane kan må også trykke på bryter på utsiden av bygget. Lyset på nord side står da på i 2 timer.
- Viktig at lyset slås av etter trening og kamp. Ja, lyset går av automatisk kl.2215, men hvis ikke dette blir slått av, går det på igjen dagen etter på høylys dag.

Treningsøkta.no

Brukernavn og passord til Treningsøkta.no fås ved henvendelse til din representant i Sportslig utvalg - se Sportlig utvalg for kontaktinformasjon.

Nyheter

Søskenmoderasjon for aktivitetsavgift i Ballklubben  er nå tilgjengelig i systemet.

Søskenmoderasjon gis til yngre søsken når eldste søsken er 19 år eller yngre. Eldste søsken betaler full aktivitetsavgift, de andre søsknene betaler 1000 kr per spiller.

30.04.2017
- Stian Haraldsen

Avreise nærmer seg og her kommer oppsett over hvem som skal kjøre med hvem til Hadsund.

23.05.2017
- Bjorn Johnson

Påminnelse om betaling av lunch og flyseter på returen 11.06

19.05.2017
- Bjorn Johnson

Her kommer litt info til trener og lagledere før kamper igangsettes.

05.05.2017
- tomstianhansen