ChristianMollerSkau 2017-01-29 17:38:57

Timelister

Timelister skal leveres 2 ganger pr. år.

Listene fylles ut og sendes inn til ........@storm.no

Det levers 1 timeliste pr. parti man er trener for.

Timeliste Storm turn .xlsx

Politiattest

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

Leder Turn, Espen Sandsdalen, er oppnevnt av styret til å håndtere politiattester.

• idrettslaget skal først bekrefte behovet for attesten på eget skjema som finnes her: Bekreftelse på formål med politiattest (lenke er oppdatert).
  • søker må logge på med MinID, BankID, Buypass eller Commfides her: Elektronisk skjema for politiattest.
    Dette bekrefter hvem du er, og du skal derfor ikke legge ved kopi av legitimasjon.
  • Velg rett formål fra nedtrekksliste i skjema.
    Spørsmål om formål retter du til arbeidsgiver / den som krever politiattesten.
  • Last opp ferdigutfylt skjema "bekreftelse for formål med politiattest".
  • Fyll inn søknadsskjema.
  • Svaret kommer direkte til søker fra politiet.
  • Søknaden må leveres til ansvarlig for politiattest i Storm Turn v/Espen Sandsdalen

30.05.2017
Vårmønstring turn. Hele anlegget