Nyheter

Den 01.03.2017 ble de nye websidene til IF Storm lansert og i den forbindelsen fikk også Idrettsskolen en ny arena!

05.03.2017
- StigKorpelin

Vi skal ha friidrett på onsdag og vi møtes ved Stormhuset (Stormsgate) klokken 17 30.

Alle kler seg etter værforholdene og husker å ta med vannflaske.

Vi gleder oss til onsdag og håper å se mange av dere :-)

03.04.2017
- larshamborg

Vi skal ha uteaktivitet på onsdag og møtes på Stormhuset (Stormsgate) klokken 17 00.

Alle har på seg klær etter vær og husk å ta med vannflaske.

Vi gleder oss til onsdag og håper å se mange av dere :-)

13.03.2017
- larshamborg

Program for høsten 2016

IdrettsskolenForVoksenH2016.pdf

18.01.2017
- ifstorm2017
StigKorpelin 2017-01-23 19:55:12

IF Storms Idrettsskole for barn

IF Storm Idrettsskole for barn ble ble startet i 1988 og nærmer seg snart 30 år! Vi er stolte av å kunne tilby en Idrettsskole for barn som har lange og gode tradisjoner i Bratsbergkleivas nærmiljø - Idrettsskolen tilbyr allsidig og spennende aktivitetstilbud for alle barn!

IF Storm Idrettsskole for barn er et tilbud til barn på Bratsbergkleiva skole. Skoleåret 2016/2017 har vi grupper for barn i 1. til 3. klassetrinn.

Barna får prøvd seg i mange idretter som blant annet ski, skøyter, alpint, håndball, innebandy, aerobic, friidrett, basket, bowling, klatring, sykling, svømming, orientering, turn, bryting, badminton m.m. Aktivitetene drives på frivillig basis, fortrinnsvis av foreldre på det klassetrinnet barnet går. Inneværende skoleår er ca. 75 barn engasjert i Idrettsskolens aktiviteter. Programmet settes opp av styret og gruppelederne i september og januar.

Idrettsskolens målsetting er å sette lek og moro i sentrum. Aktivitetene skal være allsidige slik at barna får et innblikk i ulike idrettsgrener gjennom lek og enkle øvelser. Utfordringene øker med alderen. Barna blir kjent med hverandre på tvers av klassene, og det er både gutter og jenter sammen. Så sant det lar seg gjøre blir aktivitetene lagt til nærområde rundt Bratbergkleiva skole, men for noen aktiviteter er det nødvendig å reise litt – f.eks skøyter, bading og alpint.

For å delta på Idrettsskolen Idrettsskolen må barna være medlem av IF Storm. Trenings-/medlemsavgiften går til å dekke de utgiftene Idrettsskolen har. Vi baserer våre inntekter kun på treningsavgiften og benytter ikke loddsalg eller dugnader. For tiden koster det 300 kroner for et helt år for et barn i 1. klasse.

Påmelding skjer via sidene for medlemskap på IF Storms hovedside.

Aktivitetene organiseres og gjennomføres av gruppeledere. Det skal være så mange gruppeledere for hver gruppe at det er hyggelig å delta for alle parter. Normalt er det 3-4 gruppeledere pr gruppe avhengig av størrelsen på gruppene. Det kreves ingen spesiell kunnskap innenfor de forskjellige aktivitetene. Ved å være med å organisere Idrettsskolen blir man kjent med de flotte barna på Bratsbergkleiva, og deres familier.

Vi ønsker hele tiden å knytte til oss engasjerte foresatte, - så ta kontakt med Stig Korpelin om du har lyst til å bli med som gruppeleder ved Idrettsskolen!

Vi ønsker alle nye og gamle engasjerte barn og foresatte hjertelig velkommen til en ny og innholdsrik sesong!

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket